Zenne neemt u mee op een culinaire rondreis door Turkije!
Iedere dag bereiden wij een gevarieerd drie of viergangendiner voor het vaste bedrag van € 30,- . Dat is iedere avond weer een verrassing. We hebben geen kaart! Zenne heeft een keuken zoals in Turkije. De ik-vorm bestaat niet; het is wíj eten!

3 gangen menu met 1 groot hoofdgerecht vis ,vlees of vegetarisch of
4 gangen menu klein vis gerecht en klein vlees gerecht of vegetarisch.

We beginnen met een heerlijke combinatie van 8 koude mezzes. Dat kunnen bijvoorbeeld zijn artisjok, gebakken aubergine, geroosterde paprika, fèta met olijven, gemarineerde courgette of tonijnsalade.
Na deze uitgebreide gang krijgt u een warm visgerecht, zoals kabeljauw op een bedje van wilde Turkse spinazie, in verse sinaasappelsaus gesmoorde zalm of misschien gamba’s met munt en knoflook.

Dan komt nog een vleesgerecht. Aubergine gevuld met rundvlees, ossehaas à la Bosporus op een bedje van snijbonen of een stoofschotel van seizoensgroenten met kalfsvlees, om maar wat te noemen.
Ook voor wie liever vegetarisch eet, hebben we natuurlijk een wisselend, volwaardig menu. Gevulde paprika ….. ?????

Als afsluiting van deze onvergetelijke maaltijd serveren wij u een overheerlijk dessert. Room-yoghurt met walnoten en honing of baklava of misschien wel iets heel anders! Het moet tenslotte wel een verrassing blijven!

RESERVEREN TIJDELIJK  NIET MOGELIJK!
Wilt u een heerlijk avondje uit, kom dan genieten van onze overheerlijke Turkse specialiteiten. U kunt nu uw reservering per telefoon doorgeven of stuurt u een mailtje naar info@zenne.nl.

Wij zijn iedere dag open van 12:00 tot 16:00 en van 18:00 tot 23:00 uur.
Tussen 16:00 en 18:00 uur zijn wij gesloten.